İnternet sansürünü Bilgisayarından Kaldırın

Evet Gün geçtikçe ülkemiz saçma sapan uygulamalara daha ev sahipliği yapıyor.Bildiğimiz gibi geçtiğimiz hafta hükümet twitteri kapatmıştı fakat dns değiştirerek açılabiliyordu.
Fakat  hükümet seçimlerden sonra daha geniş kapsamlı bir yasaklamaya gitme yolunda kararlı. Onları bu yola itende seçimlerden çıkacak oy yüzdesi olacak.Eğer ben şu makaleyi yazarken bile kendimi  rahat hissetmiyorsam bunun sebebi malumunuzdur.

Her neyse işimize gelelim . AÇIKÇASI ARTIK KAPATILAN SİTELER DNS DEĞİŞTİRİLEREK GİRİLEMEYECEK. YANİ TÜRKİYEDEN DNS ÇIKIŞLARI KONTROL ALTINA ALINACAK.

Korkmayın.Bunun içinde yapmanız gerekenler oldukça basit.Ya hide ip gibi programlar kullanacaksınız yada vpn uygulamaları.Benim önerdiğim programlar şunlardır:
Spotflux indir
Spotflux


Spotflux -windows-android-apple-mac-linux   çok fonksiyonlu vpn.İletişim için yorum atınız.Program 3g cihazlarda sorun çıkarmaktadır(vınn, jet vs.)




Biliyor musunuz? VPN nedir?  Biliyor musunuz? Sansür nedir? Yeni makalelerimiz yakında...
zenmate güvenlik uygulaması vpn
zenmate

Zenmate Chrome ve chromiun (yandex browser) eklentisi buda farklı bir vpn uygulaması.İletişim için yorum atınız.
Google Plusta Paylaş

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Yorum:

Yorum Gönder